2012. augusztus 23., csütörtök

Interjú és blogelemzés

A minap megkeresett a Minerva csapata, és Csizmadia Kinga készített a blogomról egy elemzést:

"A honlap, ami egy újságírótársam javaslatára kerül elemzésre, tulajdonképpen egy „profi” író munkája. Az oldal megjelenését fehér, teáscsészés motívumos keretbe foglalt háttér jellemzi, ami a megjelenő fekete betűs szövegek olvasását teszi könnyebbé. "

Folytatás:
http://www.litminerva.blogspot.hu/2012/08/on-sai-regenyek.html


Illetve Farkas Panna egy interjút is készített:
 
"Minerva:Szeretek kiindulni a kezdetekből. Hogy, mikor, miért kezdtél el írni? Mi adta a kezdő löketet, az inspirációt?
On Sai: 
Ez egy folyamat volt. Óvodás korom óta történeteket mesélek magamnak, egy túlérzékeny, bár nagyszájú kislány voltam, aki baj esetén behúzódott a saját fantáziavilágába. Gimiben felismertem, hogy a mesefolyam elrontja az életemet. Semmit nem ér, hogy egy regényt fejben kidolgozok, ha nem vagyok képes a valóságra fókuszálni. Idővel rájöttem, ha írok, olyan, mintha az ingoványos, ezerfelé futó holtágnak medret adnék. Tiszta lesz a víz, és mellette virágzik a part. Szóval csatornáztam az agyamban, megszokássá tettem az írást, így nincsenek elbambulások, vonat alá lépések, és ma már több területen is jó szakember vagyok."

Folytatás: http://www.litminerva.blogspot.hu/2012/08/interju-on-sai-val.html

Köszönöm a munkájukat. :)



4 megjegyzés:

  1. Bea! Annyira örülök. Tudod, hogy mostanában nem igen tudok mosolyogni, de most, mindkét bejegyzést elolvasva, megtörtént. A kitartásod, az a sok "játéknak" vett munka... Látod? Meghozta a gyümölcsét. Gratulálok Neked!
    Ölellek: Ildikó

    VálaszTörlés
  2. Ildi, köszönöm szépen! :) Örülök, hogy ere jártál, és annak meg különösen, hogy egy kicsit jobb kedved lett. Próbálj kitartani, a dolgok apránként változnak, enyhülnek.

    VálaszTörlés
  3. Mi köszönjük, hogy általad, két újabb cikkünk készülhetett, ami bepillantást enged egy nem mindennapi blogba, és egy nem mindennapi író munkájába!
    Üdv,
    A Minerva csapata

    VálaszTörlés
  4. Wow, majd egymásról cikkezünk, és köszöngetünk. :) Mint a híd elnevezése kapcsán volt. :)

    VálaszTörlés