2012. november 27., kedd

Olvasó ajánló

A hétvégén volt a kettős könyvbemutató, sokan kérdeztétek, hogy áll a Calderon. Épp most jött el az az ünnepi pillanat, hogy a kiadó olvasó ajánlókat fűz a regény hátuljába, ez minden Könyvmolyképzős regényben van.
Ha szeretted a felkerült részleteket, akkor írd meg nekem, mi ragadott meg Calderon kapitányunk történetében. Akár ide is írhatod a bejegyzés alá, akár magánban a Fb-n, vagy épp az onsai@freemail.hu címen is örömmel látom.
Van egy olyan gyanúm, az olvasók rutinosabbak az ajánlók kapcsán, mint én, de azért segítségül elmondom, hogy 2-3 mondatot szoktak írni, azután a név, és egy életkor.
Nagyon örülök mindenkinek, aki megtisztel a véleményével. :)


6 megjegyzés:

 1. Nem hiszem hogy 2-3 mondatba beletudnám foglalni. Az túl kevés. De hát nem baj ha hosszabb. Nem? :)

  VálaszTörlés
 2. Nyugodtan lehet hosszabb is. :)

  VálaszTörlés
 3. Az ajánlóm : Calderon kapitány egy jóképű, ifjú főnemes, aki rangrejtve él, és épp öngyilkos akar lenni. Így kezdődik a a rövid ismertető a történetről. A könyv megjelenése előtt nyolc érdekfeszítő, képzelet dús, jól megtervezett és kigondolt fejezetet olvashattunk. Sok titok és rejtély vár még a történet végéig melyet fel kell fedeznünk. Tarts Calderonnal, Taina-val és a Wellston legénységével egy izgalmas kalandon át.
  M. Zsófi (17)

  VálaszTörlés
 4. Szoft SF, azaz nem kell ásítozni az űrhajók hiperhajtóműve működési elvének fizikáján, az idegen lények genetikai felépítésén, vagy a lézerfegyverek tápegységének minden részletre kiterjedő szervizkönyvén. Cserébe viszont kapunk bőven humort, romantikát, csipetnyi erotikát, tengernyi intrikát. A technológia működése helyett a szereplők lelkivilágában, a társadalom hatalmi viszonyaiban lesz alkalmunk elmélyedni. Ezért, bár az SF többnyire pasis műfaj, ez a könyv kettő db X kromoszómával rendelkező olvasó számára is élvezhető lesz.
  AncsaT (29)

  VálaszTörlés
 5. Köszi szépen! Elküldöm még last minute ezt is a kiadónak. :)

  VálaszTörlés