2012. december 20., csütörtök

Pszt, némi számmisztika...

Hogy az se maradjon le a numerológiai élményről, aki nem volt könyvbemutatón, most elolvashatjátok Lora elemzését...:)


 "On Sai
Beszélő névvel állunk szemben: a sai egy hagyományos okinawai fegyver, kardhoz hasonlít, azonban nem feltétlenül éles, és szinte sosem hegyes; inkább markolattal ellátott harci bothoz hasonlít, mint szúró-vágóeszközhöz. Általában kettőt hordanak és forgatnak egyszerre, meghatározott mozdulatsorok, katák szerint. Ez nem lephet meg senkit, hiszen ismerjük Beát, aki saját maga mellett még két másik személyiséget is forgat a facebookon egyszerre. A név számmisztikai értéke, amelyet az egyes betűk meghatározott számértékének összeadásával kapunk, négyes.
Gyakorlatias, szorgalmas, megbízható és hűséges ember, aki felelősnek érzi magát, hogy családja, barátai, egyáltalán, mindenki jól érezze magát környezetében. Szinte bármilyen teljesítmény elérésére képes, csak akarnia kell. Ugyanakkor hajlamos a bizonytalanságra azokkal szemben, akiket nem ismer jól.
Nagy ritkán kitör belőle az erőszakosság, viszont ha eléri a sikereket, amiket megcélzott, kenyérre lehet kenni.

Calderon, Genius Calderon, Alexandro Ferrero. Édes...
A Calderon egy valós, spanyol eredetű keresztnév, a jelentése üst, kondér. Ez utalhat egyrészt a boszorkányos ügyességre, amivel hősünk a kényes helyzetekből általában kivágja magát, másfelől arra, hogy gyakran forró a lába alatt a talaj. Mindemellett géniusz is…
Genius Calderon névszáma  3
Intelligens, sokoldalú és rendkívül merész személyiség. Kellemes társalgóként, igen kifinomult humorral könnyen boldogul az ismerkedéssel. Kimagasló művészi hajlammal rendelkezik, érdemes lenne kipróbálnia magát valamelyik művészeti ágban. Rendkívül optimista, könnyen alkalmazkodik, egyenesen rajong az új lehetőségekért és kihívásokért.
Általában a mának él, nem törődve azzal, mi lesz holnap. Ez tulajdonképpen nem is nagy baj, hisz a szerencse szinte mindig vele van.

A kabbalisztikus számolás szerint az eredmény 21, a Nagy Újrakezdés száma, ami állandó megújulást jelent. Ennek az embernek az életében soiha nincs nyugvópont, amint elérte célját, új irányok felé veszi útját. Ha ezt nem önszántából teszi meg, a körülmények kényszerítik az új élet elindítására.


Alexandro Ferrero, erősen hasonlít a közismert édességhez, de azt is, hogyan képes szinte mindenkit a maga akaratára hajlítani, ha máshogy nem, hát szorgalmas ütlegeléssel, hiszen a „ferrero” olasz név, kovácsot jelent. Az Alexandro-ról, pedig ki más is juthatna eszünkbe, mint a világhódító Nagy Sándor…
Alexandro Ferrero névszáma 8
A nyolcas ember célja, hogy hatalma és elegendő pénze legyen. Gyakorlatias és céltudatos, ezért biztos karrier vár rá. Azonban keménysége gyakran önzéssel párosul, és előfordul, hogy olyan dolgokkal éri el a célját, melyek nem túl etikusak.
Kevés igaz barátja van, de ez egyáltalán nem zavarja. Ha azonban nem tudja elérni a céljait, összeroppan, magába fordul és eluralkodhat rajta a depresszió.

A kabbala szerint: az eredmény 19, A Hold száma. Alexandro utazása során a tudattalan mélységeibe száll le. Ez a mélységekbe vezető út félelmetes, az út során szembe kell nézni az éjszakával és saját félelmeivel. Összeolvad saját lelkével, intuitívvá válik.


Taina Tives, Tainasa Mamamoto Tivesgei. A Taina keresztnév eredetére több magyarázat is van, jelentheti például, hogy Taius házából való, vagy Jézus követője, de lehet egyszerűen áldott is, én mégis azt valószínűsítem, hogy a Miyazaki prefektúrában található Taina japán városra utal. A Tives egy latin nyelvtani képző továbbképzése, amely képességet fejez ki, nincs tehát mit csodálkozni azon, hogy Taina mindenre képes, hogy a szolgálatban megmaradhasson.

Taina Tives névszáma 3
ugyanúgy hármas, mint Genius Calderoné. Emlékeztetőül, ez intelligens, sokoldalú, kifinomult személyiséget jelent, erős művészi hajlamokkal.

Taina kabbalisztikus száma a négyes, a Császárnő száma. A császárnő szereti a test örömeit, érzéki, meghitt hangulatban és a megfelelő biztonságban érzi jól magát. A császárnő életének legfontosabb szerepe az anyaság, azonban ezt különbözőképpen tudja megélni.

Tainasa Mamamoto Tivesgei névszáma 9
A kilences ember számtalan pozitív tulajdonsága közül legmeghatározóbb az intelligenciája, energikussága és kedvessége. Idealizmusa néha egészen naivvá és kiszolgáltatottá teszi. Határozottságát és meggyőzőképességét mindazonáltal kiválóan tudja kamatoztatni a munkájában és a magánéletében egyaránt. Gazdag fantáziája és becsvágya ösztönösen hajtja céljai elérése felé. A vágyott siker elérése érdekében mindent megtesz, mégis képes a kis akadályok előtt megtorpanni, elbizonytalanodni.

Kabbalisztikusan Tainasa a nyolcas, az örök küzdő, aki a küzdelem szépségétől várja egyfajta dicsőség elérését, és így kívánja sorsát eldönteni. Ő a hős, aki útra kel, hogy megvívja nagy csatáját, melynek végén a győzelem várja. Keresi a helyét a világban, és jó esélye van, hogy meg is találja. Áteshet azonban a ló túloldalára is, és megrekedhet egy akadály előtt, vagy épp önkényes és nagyzoló lesz.


Közös számaik:
A püthagoraszi rendszer alapján figyelembe véve a neveket, Genius Calderon és Taina Tives között 57 százalékos a romantika. Ugyanakkor, ha mindketten leteszik az álcájukat, 89% az esélyük…"

Izgalmas volt, nemde? :)
Köszönöm az elemzést!




2 megjegyzés: