2013. március 25., hétfő

Készíts könyvtrailert!

A Calderon, avagy hullajelölt kerestetik regényemnek még nincs könyvtrailere. A feladat ügyes kezű kreatívokra vár, akik megalkotják a regény első képi világát.

Ha van kedvetek játszani, akkor készítsétek el a trailert, és linkeljétek be az On Sai fb oldalamra április 14. éjfélig.

A legjobb trailer szerzőjét megajándékozom a Calderon, avagy hullajelölt kerestetik regénnyel, vagy ha már olvasta, akkor három Galaktika újsággal, melyben szerepelnek a novelláim:
- Termékvisszahívás - Legyen neked is Edwardod, saját vámpírt minden lánynak!
- Emlékkufár
- Áldott légy, Szent Struktúra

Segítségül a könyv eleje annak, aki még nem lapozott bele:
http://konyvmolykepzo.hu/karacsony/reszlet/22calderon.pdf

2 megjegyzés:

  1. Most olvasom a Calderont, jelenleg pont a felénél tartok, de nem birom ki, hogy ne írjam le máris, milyen nagy hatással van rám.
    Először is pár szó, ami az olvasás során eszembe jutott: humor, irónia, szarkazmus, könnyedség, játékosság, élvezetes szópárbajok...
    Számomra elképesztő, hogy egy sci-fi és a humor ennyire egységet tud alkotni. Minden elismerésem. Rejtőt és P.G.Wodehouse-t juttatod eszembe, és egyfolytában mosolygok olvasás közben.Valamelyik megjegyzésednél olvastam, hogy általában olyanoknak tetszik a Calderon, akik még nem olvastak tőled semmit. Ez rám is igaz, ezzel együtt - mivel "mindenevő" vagyok műfajok tekintetében, tehát a jó sci-fit is szeretem - számomra üdítő újdonság, hogy humorral itatod át. A bejegyzésekből látom, hogy lesz folytatás...örömmel várom.
    Köszönöm az élményt: Negra

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, hogy tetszik, és köszönöm azt is, hogy billentyűzetet ragadtál, és leírtad. Jó dolog írni, megformálni egy világot, de még jobb érzés, hogy a történet életre kel mások fejében, és Calderon játékossága már nem csak nekem jelent valamit, hanem másnak is. :)
      Már készül a folytatás, remélem, az is bejön majd. :)

      Törlés