2013. október 27., vasárnap

Írj ajánlót a Scarhoz


Lassan kikerülnek a Scar részletei, és tőlem megint kéri a főszerkesztő, hogy csatoljunk olvasói ajánlót a könyvhöz, ahogy ez a kiadónál megszokott dolog. Kissé szórakozott szerző vagyok, mert erről megint megfeledkeztem, és kissé magamnak való, mert ezt a kéziratot alig pár embernek mutattam meg.

Most mi legyen szegény olvasóval, aki ott áll a könyvesboltban, és habozik a kötet felett? Csak lapozgat, tűnődik, ennyiből egy csomó sör kijöhetne, de hát azért mégse tudja visszatenni a polcra a könyvet...
Ha tetszik a történet, kíváncsian várod és szívesen ajánlod az érdeklődőknek, akkor írd le a benyomásodat négy-öt sorban, hátha másnak is örömet szerzel vele.

Nekem biztosan jó perceket okozol, és megmentesz attól, hogy gaz szerkesztők írogassanak rám. Mivel tegnap kotorásztam a gépemen és találtam egy nagyon szép, hittel kapcsolatos novemberi novellát, meg egy izgalmas yaoi írás első fejezetét is, így aki ír ajánlót, rögtön körmölje le azt is, hogy melyiket szeretné hálám jeléül megkapni. :)

Ajánlókat az onsai kukac freemail.hu címre küldhetitek október 30, éjfélig (szerda).



5 megjegyzés:

  1. Küldjetek sok szép ajánlót, mert a gaz szerkesztőket szorongatják a kiadó munkatársai, így kénytelenek folyamatosan piszkálni a kedves szerzőket, hogy mi lesz már az ajánlókkal. :))

    VálaszTörlés
  2. Hm, sikerült motiválni, ki nem találjátok, melyik novellával :P Hm, akkor írok én is valami ajánlót :)

    VálaszTörlés
  3. Írtam egyet, jól megkésve... én balffffff....

    VálaszTörlés