2013. november 12., kedd

Calderon és Scar előjegyeztethető

Láttam egy animét, ahol a kiadó munkatársainál határidő elején kicsi macik ülnek a polcokon, cukirózsaszín dekoráció van, és mindenki kedves és jól öltözött. Aztán határidő előtt sötét felhők kavarognak az irodában, mosatlan kávéspohár-hegyek mögül pislognak ki a szerkesztők az előző napi gyűrött ruhában, rimánkodnak a szerzőknek a kéziratért, és üvöltenek a nyomdával a belívek miatt.

Ez jutott eszembe, amikor nemrég elnéztem az ország másik végébe a kiadóhoz. Szerencsére ők hatékonyabban szervezik a munkát, mint az animékben, így aztán sötét fellegek nem voltak, de elmélyült figyelem igen. Készültek a könyvek, mindenki a munkájára koncentrált, hogy Karácsonyra a fa alatt legyen az a kb száz cím, ami november-decemberben megjelenik.

Az én írásaim is felkerültek már a webboltba, és előjegyeztethetőek a kiadónál. Aki nem tud jönni a könyvbemutatóra, vagy a karácsonyi vásárra, az ezen a linken meg tudja rendelni a még friss papírillatú regényeket:





5 megjegyzés:

  1. Ezt az animét én is láttam :P Ha megölsz sem emlékszem a címére, csak a veszett sok cukiságra :D Meg az "ismered a húsznapos retket?" megjegyzésre. "Az egy ciklus". XD Annyi idő alatt kell elkészítenünk egy könyvet. Szóval, ti most retkek vagytok :)

    Előre,előre, dolgozni, dolgozni!
    (Kemény, no. Tényleg az.)


    K. Andi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, az nagy mondat volt, bennem is megmaradt. :))

      Törlés
    2. Na, valaki mondja meg mi az anime címe :D Most már érdekel :D

      Törlés
    3. Majd megkeresem a címet. :)
      o.

      Törlés
  2. Atma, megtaláltam, Sekai Ichi Hatsukoi volt a címe. :)

    VálaszTörlés