2013. december 16., hétfő

wow :)

Köszönöm, hogy ennyien eljöttetek a szombati animekarácsonyra, és a vasárnapi könyvbemutatóra. :)
Nagy élmény volt találkozni, és beszélgetni mindenkivel. Sok érdekes dolgot mondtatok, én meg sok marhaságot írtam a könyvekbe, legközelebb kiírom, hogy dedikálás csak saját felelősségre. :))

Meglepődtem a két könyv vastagságán, erre nem számítottam, teljesen más tudni a karakterszámot, mint látni papíron. Remélem, Calderon bricseszben is olyan izgalmas lesz, mint hullajelöltként. Nagy élmény volt a könyv megírása, sok kávé, csoki és sok-sok röhögés közepette történt. Reménykedem, hogy nem vittem túlzásba az agyatlanságot, néhol megcsavartam, néhol visszafűztem, olyan ez a könyv, mint egy jó hajfonás. A szereplők csak úgy pörgették a történetet, néha mint a megvadult lovak olyanok voltak, pláne a mellékszereplők. Már körvonalazódott 2,5 novella a fejemben. Az egyik Taina és a nagyapja, amikor a lány felveszi a Tivesgei nevet. A másik a kamasz Calderon és a kardja első találkozása. És egy fél novi a Kawasa mocsár eseményeiről, amire annyit utalgatnak a szereplők, csak az túl komplex, egy kisregényt érdemelne inkább.


És különös érzés, hogy elindult útjára a Scar, ez régi álom volt, és nagyon furcsa megélni, még fel kell dolgoznom az élményt. Kicsit zavartan ültem, amikor a könyvről kérdeztek, nagyon fura erről az írásról beszélnem. Olyan, mint amikor az első szerelemről mesél az ember. Csoda tudja, talán pattanásos, elálló fülű volt, de mégis gyönyörűként marad meg. Remélem, a könyv kiállja az olvasás próbáját, más írásomat valószínűleg sokkal reálisabban látom, ezt sose leszek képes. De talán nem is baj, pont ez a szenvedély viszi előre az embert.     

Most viszont útra kelt a két történet, innentől elengedem a kezüket. Köszönöm, hogy eljöttetek és velem ünnepeltetek.


4 megjegyzés:

  1. Huuúúú, nagyon szerettem volna ott lenni! Be is ottleszekeztem fészen, aztán jól megbetegedtem a másfél éves lánykámmal együtt, és itthon köhögjük fel a tüdőnket apró darabokban. :/ Remélem, előbb-utóbb szert tehetek dedikált példányokra!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ez nagyon betegeskedős időszak, én is köhögtem közben. Jobbulást mindkettőtöknek. :)
      Péntektől vasárnapig kint lesz a kiadó a Bálnában a Fővám térnél. Én is megyek dedikálni, de még nem kaptam meg az időpontot. Ha pesti vagy, érdemes elnézned. :)

      Törlés
  2. Köszönöm, közben már van időpont is - csak én nem leszek ott mégmindigugyanazért. :/ Bánatomban megrendeltem weben, aztán egészséges időkben felnyalábolom az összes könyved, és számodra is alkalmas, erre szánt helyen és időben jól megtámadlak velük. :)
    Kellemes ünnepeket!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jobbulást kívánok, és jó olvasást! :) Én is olvasni fogok Karácsony éjjel, az tuti. :))
      És várlak szeretettel majd a könyvfesztiválon, könyvhéten stb. :))

      Törlés