2015. április 18., szombat

Dedikálás

Immár 22. alkalommal kerül megrendezésre a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál. A Millenáris annyira hangulatos terület a kinti tóval, és a zöld parkkal; ezt a könyves rendezvényt szeretem a legjobban. A Könyvmolyképző a D épületben lesz, rögtön a bejáratnál, ahogy tavaly is.

Szeretettel várok mindenkit, aki dedikáltatni szeretné valamelyik könyvet, vagy csak beszélgetni. Hozok meglepit is. A Lucy könyv befejezése után Scar egy bizonyos helyre kerül, és az első napot megírtam. Ez a rész  nem kerül bele a 3. kötetbe, inkább csak érdekesség.
 A dedikálás időpontja:
Április 25, szombat 11-12 óráig, D1 stand

Szeretettel várok mindenkit! :)
Facebook link

4 megjegyzés:

  1. Ezt a bizonyos érdekességet hogy fogod megosztani a rajongóiddal? :D

    VálaszTörlés
  2. Tuti megyek, bár hogy inkognitóban-e vagy sem, még nem tudom :D Írtad valahol, azt hiszem, facebookon, hogy azért ilyenkor egy kicsit te is meg vagy illetődve - hát szerintem a dedikáltatni vágyók is, és mint blogger, sose tudom, mondjam-e, ki vagyok, vagy ne. Még tapasztalnom kell a két énem összemosását :) Mindenesetre nagyon várom!

    VálaszTörlés
  3. Kyec, elméletileg kinyomtatva adom, netre csak a könyv megjelenése előtt kerül fel, de persze, most nyírtam ki a nyomtatót... szóval még kiderül. :)

    VálaszTörlés
  4. Üstökös, minden neveden mutatkozz be. :) Tök jó dolog összekapcsolni emberrel az adott blogot, vagy akár kéziratot, nekem is jó élmény. :)
    .

    VálaszTörlés