2016. április 20., szerda

Könyvfesztivál

Négy napon át jobbnál jobb programok lesznek a Millenárison a Könyvfesztiválon. Minden évben legnagyobb gondom, hogy mire menjek el, mi fér bele az időbe. Most nagyon megörültem a moly.hu listázásának, főleg, hogy lehet saját progit is kialakítani benne.
Csütörtöktől kint leszek, és persze mindenfelé lógok majd, de amin "hivatalosan" is ott vagyok, ezek lesznek:

Ápr. 23., szombat:

12-13 óráig: a Story Shoposok kihozzák az előre megrendelt On Sai idézetes poharakat és táskákat, és a tó mellett átvehető. Még lehet rendelni, aki szeretne ilyenbe pakolni a megvett könyveket:

12. 40 - 13 óráig: 11.40-12 óráig: Hol terem a magyar író?
A központi programban beszélgetésként szerepel, de végül előadást kértek. Az Aranymosás projekt keretében megjelent gyerekkönyvekről és young adult írásokról mesélek. Ez inkább szakmai dolog a könyvtárosok részére, szóval nem a pályázóknak szól, de attól még szeretettel várok mindenkit.
Könyvtáros Klub, B épület, galéria a G3 stand mellett

2015. Könyvfesztivál
13-14 óráig dedikálás a B épület 30-as stand előtt. Itt a kiadó bolthálózata árul könyvet, és nem csak Könyvmolyképzőset, hanem mást is. Nagyon jó fejek, és jópofa zsákbamacskákat is hoznak.
Utána megállítjuk az időt és átszivárgunk Tavi Katával a Millenáris másik épületébe. Amennyiben ez a tettünk nem okoz világvégét, úgy 14-15 óráig dedikálás a D épület 1. standjánál, a kiadó szokásos helyén. Erős a gyanúm, hogy ennyi könyvet nem is írtam, úgyhogy aki beszélgetni szeretne, annak érdemes ekkortájt jönni. 

18-19 óra: Mentsük meg a Földet - az egyetlen könyves bolygót!
Ez a kiadó közönségtalálkozója, sok íróval, és a humoros ügyvezetőnkkel, Lele Józsival.

Vasárnap:
11 órától ott leszek a tó mellett tartott Árnyvadász találkozón. Gondoltam, hogy Magnus Bane rosszabb napjainak öltözöm, de félek, összekevernének az Alien filmekkel, szóval biztos, ami biztos, csak beaként megyek. :)

Szeretettel várok mindenkit, sőt, még könyvjelzőm is lesz... :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése