2018. május 18., péntek

Hurrá, itt az utánnyomás :)

A Könyvhétre kijön a Calderon, avagy hullajelölt kerestetik könyvem utánnyomása. "Úriember nem temetkezik hitelbe."

Aki még nem olvasta a lökött űrnemes kalandjait, vagy épp rongyosra olvasta a meglévő könyvét, esetleg lövése sincs, hogy mit vegyen a férfi családtagoknak szülinapra, vagy épp unja a vámpírokat, és kipróbálna valami újat, annak érdemes lecsapni rá, mert 21% kedvezményt kap az előrendeléskor. :)
Katt ide a vásárláshoz :)



Update:
Tegnap kaptam a hírt, a második kötetnél is mindjárt elfogy az első kiadás, így a Calderon, avagy felségáruláshoz bricsesz dukál is ment a nyomdába :)
Valaki kérdezte, úgyhogy ide is leírom, ugyanaz az ISBN szám, így a neve nem második kiadás, hanem utánnyomás, és megint normál példányú országos kiadás lesz. 
Tök buli, ez a harmadik könyvem, amit utánnyomnak... (Most megyek örülni :)))



7 megjegyzés:

  1. Szia, bocsi hogy (én is?) ezt kérdezem, de ennek a sorozatnak végül lesz folytatása? Talán harmadszorra olvastam el nemrég, és aww, szóval... Érdekel, hogy érdemes-e reménykedni, vagy esélytelen.
    <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, lesz. Ha idén leadom az Artúrt, akkor jövőre Calderon 3-at szeretnék írni :)

      Törlés
    2. Ez jó hír. Annyi utalás van a könyvben arra, hogy Oregon igazából ilyen vezetőket szeretne (mint Taina és Calderon), hogy a császárság igazságtalan, demokrácia. És a felszín alatti ellentét Khangcen herceg és Calderon között. Szerintem valahogyan logikusan következik a történet íve az eddigiekből, hogy a császár (és talán Eterno?) halála után Khangcen összetűzést provokál Calderonnal, aminek a vége egy totális háború lesz. Csakhogy Ferrerrók nélkül megbénul az űrbeli szállítmányozás és közlekedés, mint láttuk a japán kolóniák blokádjánál, és ez kombinálva a szamurájok lekövethetetlen támadásaival eléggé adja, hogy mi lesz a történet vége.
      És ha már csomópontokat keresünk, akkor nyilván az első gyerekük/fiuk születése környékén kezdi őket támadni Khangcen, merthogy akkor a legsebezhetőbbek.
      Remélem, hamar megírod, mert máris szívesen olvasnám. Lol.

      Törlés
    3. Nagyon jó szemed van :D Ez tényleg diktatúra, és Khangcen bizony nem fog a fenekén megmaradni... :D

      Törlés
  2. Én az egyhetes nyaralás folyamán végeztem ki a két könyvet. Már nagyon régóta terveztem elolvasni őket, örülök is meg kicsit szomorú is vagyok,hogy egyből megvolt a második kötett mert így hamarabb vége lett. De egyszerűen imádtam, alig bírtam lerakni, totálisan megérte leégni a napon miattuk :D Alig várom hogy polcra kerüljön a folytatás! Nagyon szépen köszönöm hogy kitaláltad ezt a világot ❤️❤️

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak óvatosan a leégéssel :D Örülök, hogy okozott pár jó percet. Majd iparkodom a folytatással :)

      Törlés