2020. december 21., hétfő

Videó - A két herceg online könyvbemutatója

 A 2020 az online adások éve, aminek megvan az előnye, például kétórás csevegésekkor sem dobják ki a teremből az embert :)

Köszönöm a sokféle kérdést, gondolatot, amit hoztatok. Sajnálom, hogy csúszott a könyv, és így még csak páran tudtátok olvasni, de remélem, karácsonyra mindenkinek odaér, és nagy öröm lesz a fa alatt :)

Aki nem látta a beszélgetést, és kíváncsi rá, itt meg tudja nézni.


6 megjegyzés:

  1. Szeretem ezeket a "beszélgetéseket".
    Én személy szerint nagyon örülnék egy tök boldog befejezésnek (Fini-Roan, Lidérc-Ria), viszont egy Vérbált is szívesen megnéznék, hiába tudom, akkor hullani fognak a fejek, de kiegyezek egy reális senkinek nem tetsző befejezéssel, amiért csak titkon fogok rajongani.
    Tetszett a szóhasználatod, hogy Roannak horror gyerekkora volt. Egészen megkedveltem ebben a részben, úgyhogy örülnék Roan-szemszögnek, de az apuka is nagy kedvencem.
    Nekem egyetlen kérdésem van: az, hogy máshogy szólt a bányaomláskor a dob, véletlen volt, vagy később lesz jelentősége?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem lesz jelentősége. Egyszerűen egy szurdokban voltak, és sokkal erősebb volt a rezgés és a hang, plusz a visszhang is rásegített. Ugyanígy a várban is zárt helyen túl erős volt. A harcmezőn, egy hatalmas sík területen más volt ezeknek a doboknak a hatása :)
      A Vérbálos mondatodon felnevettem :D
      Roant és Alean apukát még látni fogjuk, nem hagyják cserben a kis szipolyukat :)

      Törlés
    2. Értem, legalább nem kell dobokra specializálódott merénylőktől tartani xD
      Utólag merült el bennem, de ha már itt tartunk megkérdezem. Annyiszor elhangzott, Artúr-Scar kapcsolatát nem láttuk felépülni, mert kihúztad, nem kapcsolódott közvetlenül a cselekményhez. Egy előzmény-kiegészítő kötetben nem gondolkodtál, ez okból kifolyólag?
      Mert amúgy (alig kaptam levegőt a röhögéstől, micsoda véletlen) a művészetpszichológia beadandómat pont a Szivárgó sötétségből írtam, és beraktam Artúr egész szerelmi vallomását, hogy ez összefoglalja miért utálom őt. Pedig tök furcsa, hogy ezzel a vallomásával az elfogadását akarta kinyilvánítani.
      Lényeg pedig az, hogy szerintem sokunkat érdekelne, hogyan kerültek ennyire közel egymáshoz.

      Törlés
    3. Jé, ez aztán vicces beadandó lehetett :D Nincs kedved átküldeni? Olyan szívesen megnézném :D
      Előzményköteten nem gondolkodtam, de novellát esetleg majd írhatok Artúrék kapcsolatáról, és akkor érhetőbb lesz, hogy mia kapcsolatuk alapja :)
      A dobokra specializálódott merénylő nagyon eredeti ötlet. Ha esetleg fanficnek megírod, szívesen elolvasnám :)

      Törlés
  2. Annyira örültem a válaszodnak, hogy visongva rohantam végig a házon, hogy mindenki megtudja. Viszont sajnos nem vicces, mert a feladat az volt, hogy egy mű kapcsán reflektáljunk önmagunkra. Szóval az érzelmeimről ömlengtem, majd azokat boncolgattam. xD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Á, értem. Akkor ez elég személyes lehet :)

      Törlés