Novellák a blogon

Szeretek játszani, és a novellák ehhez hatalmas terepet adnak.  :)

Az Esővágy novelláskötetben számos novellám megjelent, így innen lekerültek. A címadó írást hagytam csak fent. (A kötetben amúgy sokféle hangulatú írás szerepel.)

Esővágy:
A sivatagi nép esővarázst szeretne, de ez csak a mágusok vágyából és az érintetlen papnők egyesüléséből támadhat. Romantikus (kissé erotikus) fantasy egy különleges lányról, és a mágiáról.

*

Egyéb írások:

Faluhelyt - realista
Mari néni szent volt, bár senki nem tudta, legföljebb a körték a kertben. Az öregasszony és egy fiatal káplán története.

A Szunnyadó Vulkánon innen és túl - mese nagyobbaknak
Esti mese a karakán királylányról, a két királyfiról és a hüppögő sárkányról

Ó, azok a dudorok! - fantasy
Az élet nehéz, ha az ember egy középkori fantasy világban agykutató. Gall, a tudós már régen letért az orvoslás útjáról. De mennyit ér a tudomány, az agydudorok titka? Többet az emberi életnél?

Szemünk fénye - sci-fi
A magyar zsenialitásra épül az ország működése. Egy apa rájön, hogy a zseniképzés túl hatékony és kiutat keres. Mit jelent a bármi áron?

Csak egy mottó - sci-fi
Tüntetés a Hősök terén, a kövérek egyenlő jogokat akarnak a sovány népességgel. Egy taktikai oktatótiszt is közéjük keveredik.

Hajsza Hunyadi úr után - sci-fi
A Budai vár alatt egy titkos laborban berúgnak a régészek és a szervklónozók, így megalkotják Mátyás királyt. Csakhogy életre is kel, majd megszökik. Egy ügynököt állítanak a keresésre.

Bioüzemmód  - sci-fi egyperces, humoros
A londoni órások kifejlesztik a húsevő órákat. Amerika megveszi, fejleszti, és innen kezdődnek a bonyodalmak...


Jó olvasást! :)