2014. november 18., kedd

Beszélgetések, moderálások, bemutatók

Sűrű lesz a következő négy hétvége. Akinek van kedve, ideje, szeretettel várom a következő progikra, plusz az én könyvbemutatómra is:

Nov. 22., szombat, 15 óra:
Kemese Fanni és Helena Silence könyvbemutatóján moderálok. A lányok YA szerzők, és mindkettőnek a második könyve jön ki, az első köteteket rengetegen szerették, öröm volt látni.
FB link.

Nov. 29., szombat, 10.30 - 14 óráig
Dupla könyvbemutatón moderálok, az elsőn a Szívből, színből, igazán és a Más állapotokról esik szó, ezt bátran ajánlom a magamfajta felnőtt csajoknak, nagyon jó könyvek. Az utána következő Vörös pöttyös bemutatóra meg a lányomat viszem, Tavi Kata második regénye, a Ballépések jön ki, fantasyk közül pedig A démon és a papnő és a Holdezüst, vérarany.
Fb link.

Dec, 6., szombat, 17 óra
Előadást tartok, Írói válságok a lélektan tükrében címmel, szó esik majd a különböző írói blokkok okáról, az írás és az élet kapcsolatáról, az író hétköznapjairól, a válság alatti alkotásról. Szeretettel várok mindenkit.
Fb link.

Dec. 13., szombat
17.30-kor moderálok a Szin markában, MásValaki Problémája, Fogadj el! regényeknél. Az első egy humoros kalandregény, a második egy szarkasztikus pesti urban fantasy, a harmadik egy iskolai bántalmazásos kamasztörténet. Mind nagyon érdekes, és fiúknak/férfiaknak is ajánlom, nem csak a lányoknak.

19 órától lesz az én könyvbemutatóm. A Scar folytatása, a Lucy jön ki. December 9-től indul az Elit Start, vagyis onnantól kapható a Könyvmolyképző kiadónál, a bemutatón, könyvvásárokon, majd országos terjesztésbe dec. 12-től kerül.
Link az On Sai könyvekhez
(Az eseményhez még nincs link, majd később frissítem.)

Valószínűleg dec. 20 körül lesz a kiadónak megint karácsonyi vására, minden évben szokott. Majd ott is lehet kapni a Lucyt, és dedikálok is.

Gyertek a progikra, ne üljetek otthon ilyen borongós novemberben. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése