REGÉNYEK

  Több korosztálynak írok, így érdemes mindig beleolvasni a könyvekbe :)


Young adult (ifjúsági) könyvek


Vágymágusok 1. - Álruhában
Vörös pöttyös könyvek

A női varázslókat üldözik ebben a világban. Rianna grófkisasszony véletlenül fiúruhában van, és ikeröccse helyett elviszik katonának. A hercegnek máguscsapatot képeznek, ám a herceg is késik, közben pedig valaki merényletet kísérel meg. Pikáns pillanatok, vágy, és egy kiképzés mindennapjai egy talpraesett úrilány szemével :)
Vágymágusok 2. - A két herceg 
Vörös pöttyös könyvek

Megérkezik a sereg, és az idősebbik herceg. Rianna élete újabb fordulatot vesz, és miközben önmagát keresi, próbálja a korabeli tudományos eszközökkel a hójárók titkát is megfejteni.
Apa, randizhatok egy lovaggal?
Vörös pöttyös könyvek

Egy kamaszlány átkerül egy fantasy világba egy helyes lovaghoz, és megpróbálnak életben maradni, miközben a két világ pusztulása fenyeget. Hogy az agykutató apa segít vagy életveszélyes, ezt döntse el mindenki maga... :)
Érdekessége, hogy nyolc hónap alatt elfogyott az első kiadás. Az utánnyomás már a boltokban.


Esővágy (novelláskötet)
Vörös pöttyös könyvek

Fantasy és sci-fi novellák, általában egy vicces és egy komolyabb novella követi egymást. Jóvágású vérfarkas nősülne benne, de előfordul, hogy Jung kollektív tudatalattija a téma.
Buszos utazáshoz, vagy pad alatti olvasásra kiválóan alkalmas :)---------------------------

Felnőtteknek szóló könyvek:


Calderon, avagy hullajelölt kerestetik
Arany pöttyös könyvek

Könnyed űropera, Rejtő után szabadon... :)
Az első kiadás elfogyott, de már kapható az utánnyomás. 
 
Calderon, avagy felségáruláshoz bricsesz dukál
Arany pöttyös könyvek

Könnyed űropera egy jóvágású kapitánnyal, japán úrhölggyel, neveletlen karddal, meg egy túlzottan motivált szamurájjal.
És persze egy zseniális ellenséggel.
Az első kiadás elfogyott, de már kapható az utánnyomás.
Szivárgó sötétség sorozat 1. kötete - Scar
Arany pöttyös sorozat

A sorozat egy űrháború története, amit átsző szerelem, keresztényüldözés, és a szabad akarat keresése. Az emberek és mentálok azt tapasztalják, valami beszivárog a soraik közé. Hogy ez a transzcendens, vagy egy harmadik faj, nem lehet tudni. Az első kötetben Scar van középpontban.
Ez még pár példányban elérhető, de már nem sok boltban. Nézzetek körül.


Szivárgó sötétség sorozat 2. kötete - Lucy
Arany pöttyös könyvek

A történet folytatódik, most Lucy, egy uralmon lévő mentál van a középpontban, és az a kérdés, hogy lehet-e a jóért rosszat tenni. Most már a gonosz is aktívan besegít, hogy szétcsúsztasson szálakat, életeket. Vajon sikerül?

 
Szivárgó sötétség sorozat 2,5 - Szürke Szobák 

Arany pöttyös könyvek

A kisregényben Scar sorsát követhetjük nyomon. A 2. regény végén hoz egy döntést, amivel komoly bajba kerül. Meglátjuk, elég erősek-e az elvei, ha az élete a tét...
Szivárgó sötétség sorozat 2,7 - Miogin bázis
Arany pöttyös könyvek

Artúr létrehozza a szerelőbázist a kalózövezetben, de olyan konfliktusokba keveredik, amire nem számít... Vajon meddig önmaga valaki? Viták, barátságok, és egy döntés :)

Szivárgó sötétség sorozat 3. - Artúr
Arany pöttyös könyvek

Javában tart a háború. Artúr a szerelőkkel együtt megelégeli az ártatlanok halálát, és úgy véli, itt az ideje tenni a világért. Miközben segít rájönni, miért jelentek meg az entitások, olyantól kap támogatást, akire álmában sem gondolt volna.
Íróknak szóló könyv:Mi az a dramaturgiai ív? Mit néznek a lektorok a kiadókban? Milyen speciális lelki gondjai akadhatnak az íróknak?
A könyv egy lapozgatós könyv, afféle kalandjáték, önismereti út önmagunkhoz, ha írók szeretnénk lenni.
Az Aranymosás Irodalmi Válogatón tapasztalt problémákat írtam le. Egyfajta gyakorlatias áttekintő, ami hasznos lehet a kezdő íróknak, de nem tankönyv, amin békésen szunyókálni lehet :P


Gyerekkönyv:


Kófic iskolájában varázslógyerekeket tanítanak, de az alsósoknak nem szabad írni (csak olvasni), mert a rosszul leírt szavak életre kelnek, és bizony megkergetnek.
A könyv egyszerű nyelvezetű, humoros, és vékony. Ha utál a gyerek olvasni, ez jó út lehet első önálló olvasásra, és a könyvek megszerettetésére :)


Jó olvasást!