2021. január 4., hétfő

A két herceg spoileres kibeszélője


Nagyon sok kérdést, gondolatot kapok a Vágymágusok 2. része, A két herceg kapcsán. Főleg a könyv vége okoz erős érzéseket :) 

Felmerült, hogy tartsak spoileres kibeszélőt, vagyis olyan élő adást, ahol nem kell figyelnünk azokra, akik még nem olvasták a sorozatot, hanem szabadon lehet gondolkozni, asszociálni, bármit kérdezni, vagy épp a szereplőket jó alaposan kibeszélni. Ilyesmit még sosem tartottam, de hát kalandra fel, mindenből van egy első alkalom. 

Egy exkluzív adás lesz az On Sai szupertitkos vinyó csoportban január 30-án, szombaton 17 órakor. Simán csak leülök a gép elé a teámmal és várom a kérdéseket :)

Szeretettel várok mindenkit!

A csoporthoz itt lehet csatlakozni. 

 

2 megjegyzés:

  1. Itt is lehet kérdezni?
    Nekem igazából csak a következő kötettel kapcsolatban vannak kérdéseim, szóval igazából nem muszáj őket megválaszolni:D
    Először is megtudjuk-e, mit álmodott Ras? (Gondolom igen, különben nem lett volna megemlítve:D)
    Megoldja-e Ria a szipolykérdést (tehát újra legálisak lesznek a szipolyok)? (Amivel tulajdonképp az éhezést is megoldaná (kiegyenlített mágia -> nem felhős az ég -> több termés))
    Megoldja-e Ria a háborút? (Szépvölgyiként egy szótárral igazából viszonylag nagy esélye van rá:D)
    És fog-e (végre) Ria és Lidérc fizikailag és nem csak mágikusan szeretkezni? (Tudom, hogy vöröspöttyös, de ezt a mennyiségű vágyat nem lehet beteljesületlenül hagyni u.u) (És pl. a mágia áramlásával nagyon jól lehet diszkréten leírni dolgokat, úgy mint az esővágy novellában.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a kérdéseket. Amire lehet, majd kitérek a beszélgetésben, amire meg nem, az spoiler lenne :D

      Törlés