2014. augusztus 22., péntek

Tervezz borítót!

Itt az ideje, hogy egy gyönyörű borítót találjunk a Lucy című regényhez. Akinek van kedve, tervezzen valami szépet, az előző három könyvemhez is nagyszerű borítókat hoztatok, és most is szeretettel várom az ötletes alkotásokat! :)
A Facebook oldalamra kérem a terveket.

Kiválasztok egy nyertest, aki majd kap a könyvből dedikált példányt (vagy más könyvemből, igény szerint), és a kiadóba is elküldöm a legjobb terveket, ők is választanak egy szuper borítót, ami majd a könyvre kerül.
Határidő: szeptember 7., vasárnap éjfél (Eredményt a következő héten hirdetek.)
A pontos cím:
On Sai
Szivárgó sötétség sorozat 2.
Lucy
(Arany pöttyös sorozat, Könyvmolyképző)

Lucyről annyit érdemes tudni, hogy egy kopasz, nagyon szép arcú nő, sötét szemmel. Fekete ruhát és kékesfekete köpenyt visel és imádja a matekot, meg kissé mániákus. A sztoriban vannak bolygók, látványos űrharc, lézerfényektől atomrobbanásig minden, de szerelmi jelenetek is, plusz vallás, meg keresztényüldözés, fontosabb tárgyként jelen van köpeny, kis fogaskerék, fehérarany gyűrű. A lényeg, hogy a férfiak és nők egyaránt szeressék a borítót, egyik olvasórétegnek se legyen zavaró. :)

Aki nem ismeri még az első részt, a Scart, itt megtalálhatja a borítót, és a sarkára kattintva beleolvashat:
http://konyvmolykepzo.hu/products-page/arany-pottyos-konyvek/on-sai-scar-6494


A Lucy első pár fejezetét is kiteszem, figyeljétek az oldalt.

Kalandra fel! :)4 megjegyzés:

 1. Csak szerkesztett vagy kézzel készített borítóterveket lehet beküldeni?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem vagyok benne biztos, hogy értem a kérdést. :) Mi van még ezeken kívül?

   Törlés
 2. Elnézést rosszul fogalmaztam meg a kérdést. Azt akartam kérdezni hogy csak szerkesztett borítóterveket lehet beküldeni vagy szerkesztett és kézzel készített borítókat is lehet beküldeni ? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jé... közben eltűnt a válaszom. :)
   Akkor újra: a sorozat első kötete a Scar, és ott fényképes, szerkesztett borító volt, így a mostani kapcsán talán ez lenne a jobb. :)

   Törlés