2018. április 18., szerda

Utánnyomásról

Itt a Könyvfeszt, és sokan kérdezték, hogy a könyveimből mit lehet kapni, mit nem. Ha valami elfogy, az mindig jó hír az írónak, szóval ilyenekkel nagyvonalúan nem szoktam foglalkozni :P, de most álljon itt egy gyors körkép a kiadó raktáráról:

Scar - puha borítójú elfogyott, már csak kartonált (kemény) kapható a kiadónál.
Calderon, avagy hullajelölt kerestetik - mindkettő elfogyott.
Calderon, avagy felségáruláshoz bricsesz dukál - ez vészesen fogy, érdemes lecsapni rá, akinek még nincs.

Ha könyvet szeretnétek, ne nekem írjatok, hanem a konyvmolykepzo.hu oldalon az Elfogyott felirat alatt van egy olyan zöld gomb, hogy "Értesítést kér".Erre kell kattintani, és a kiadó így látja az igényt. Az utánnyomás ideje attól függ, milyen sokan várnak a könyvre (nyilván, amire többen, az előbb megy nyomdába). 

Ne feledjétek, mindjárt kezdődik a Könyvfesztivál, és csütörtök déltől vasárnap estig izgalmas forgatag vár mindenkit a Millenárison. Aki még nem volt, nem tudja, mit hagy ki :) Könyvfeszt alatt amúgy 20% kedvezménnyel kaphatók a Könyvmolyképző kiadó könyvei.

Szombaton és vasárnap 16 órától dedikálok a Könyvmolyképző D1 illetve B8 standjánál, szeretettel várok mindenkit! :)


Ambús Reni csodás képe :)



3 megjegyzés:

  1. Katóval, mint láthattad, mindkettő erőteljes fogyásához hozzájárultunk :D Mindketten mindent elolvasunk :) És nagyon tetszett, amiket írtál a könyvekbe :) Azon csodálkozom, hogy A siker tintájából még van :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Á, reméljük, az is hamar elfogy. Örülök, hogy találkoztunk :)

      Törlés