2012. május 20., vasárnap

Kérdés

Kitettem az oldalsávba egy "felmérést". Milyen jellegű írásokat kedveltek jobban?
Csak kíváncsi lennék... azt gondolom, hogy egy huszonéves lány és egy ötvenes férfi ízlése teljesen más, és ez nem is baj.
 Szóval, kik vagytok, olvasók? Mit szerettek? :)

8 megjegyzés:

  1. Szépirodalmi , történelmi regények , romantikus , gyermek irodalom és minden , mert a műfaj nem számít. Csupán egy a fontos : legyen képes elvarázsolni , tudjon lekötni elejétől a végéig .

    VálaszTörlés
  2. Most ezt lájkolnám, ha volna lájk. :)

    VálaszTörlés
  3. Bepipáltam az összeset, mert mindegyik típust kedveltem. De ez nem a műfajon múlt. Az írásaidra az jellemző, hogy van bennük valami szokatlan, meghökkentő, néha talán kicsit groteszk ötlet, amire alapul az egész történet. Ha egy mesét fogalmazol újra egy mellékszereplő szemszögéből, ha a jövőben megszokottnak ábrázolsz, valamely mai szemmel furcsa dolgot, ha egy szereplőt a sztereotípiáktól eltérő jellemmel, tulajdonsággal ruházol fel, ha borogatod a sablonokat, az kellemes meglepetést okoz.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon érdekes, amit mondasz, és meg is lepett, mert én nem látok rá erre az oldalra. Még sose jutott eszembe, hogy ilyen benyomást keltenek az írások. Gondolom, mert én is a saját fejemben élek, ahogy mindenki, és abban többnyire ilyen stílus uralkodik. Érdekes volt most a Te szemeddel látni, köszönöm.

    VálaszTörlés
  5. Én is mindent-pipáltam. Írhatsz bármit, Anne Caroline Oakwood nagyon jól összefoglalta, miért nézek ide vissza mániákusan heti többször, hiába írtad ki, hogy péntekente kerül fel friss adag.. :)
    Szóval jól főzöl, kérünk még. :D

    VálaszTörlés
  6. Hát a péntek helyett már össze-vissza frissül a blog. :) Örülök, hogy már ketten is full mellett vagytok. :)

    VálaszTörlés
  7. HIányzik a heti adagom.. :)

    VálaszTörlés
  8. Mire lett volna időm végigböngészni a blogot és szavazni, az lezárult. Nem baj, sci-fi egyperces lett volna a voksom. ;)

    Nibela

    VálaszTörlés