2015. április 8., szerda

Interjúk és egyéb úri huncutságok

Közeleg  a Könyvfesztivál, ilyenkor mindig kissé előtérbe kerülnek az írók maguk is. Készült pár újabb interjú, és nagy meglepetésemre egy vlogbejegyzés is. :)

Érdekes dolog a könyves vlog, valahogy a filmeset jobban megszoktam, és mindig meglepetés, ha könyvekről készítenek felvételeket. Nagy örömömre Szentinel górcső alá vette a Calderon avagy hullajelölt kerestetik regényemet. A youtube-on megnézhetitek, és hozzá is szólhattok. :)

Blackett összefoglalta a korábbi kérdezz-felelek zónámat, és a márciusi Merítésben ezt is elolvashatjátok, az Alkotói ablakra kattintva. Szó esik írós névtől kezdve mindenről... :)

Alexa (Hikari) egy fiatal könyvesblogger, és sikeresen túlélte a Calderon második részét is. :) A  könyvkritika mellett egy interjút is készített, ahol az írós dolgokról és Calderonról kérdez.

Húsvét előtt csatlakoztam a Könyvekkel a gyerekekért kezdeményezéshez, és egy röpke beszélgetés kikerült a Fb oldalra. Kicsit személyesebb, ezt az oldalamat nem sokan ismeritek.
A Szivárgó sötétség sorozat első két kötetére amúgy ápr. 12-ig lehet jótékonysági licitet tenni, és haikuval fogom ezeket a könyveket dedikálni. :)

Ha már dedikálás... hamarosan Könyvfesztivál, ahol velem is lehet találkozni. Már írom azt a novellát, amit meglepetésnek szánok a látogatóknak. :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése