2023. október 19., csütörtök

I. Dark-Urban-Fantasy Est és író-olvasó találkozó

Halloween környékén (október 28-án) lesz egy izgalmas klubtalálkozó. Lauter Csaba és Pótzik Erika szervezésében megvalósul az első Dark-Urban-Fantasy Est, amire engem is meghívtak. Nyilván én a  fantasy és nem a dark részt képviselem :)

A program 18 órakor kezdődik, méghozzá stílszerűen egy pár perces Samhain szertartással (kelta mitológiában jártasok előnyben :D).

Utána bepillanthatunk a szövegekbe. Tőlem Pótzik Erika a most megjelenő Vágymágusok novelláskötetből fog felolvasni egy izgalmas részletet.  

Ezt követően minden íróhoz oda lehet menni, a történetekről kérdezni egyfajta klubest keretében, és lehet dedikáltatni is. Ha karácsonyra szeretnétek barátnak dedikált könyvet, akkor ez egy jó lehetőség rá. 

A többi író könyvéből a helyszínen is vehettek. Nálam most nem lesz, érdemes a kiadótól rendelni előtte. Viszont Vágymágusok illatgyertyát át tudtok venni. Aki szeretne rendelni, töltse ki ezt az űrlapot. 

Ezek után lesz velünk írókkal egy közös irodalmi beszélgetés írásról, fantasyről, és minden másról, amit az olvasók kérdeznek.

Gyertek, élvezzétek ki azt, és a Halloweent :)

A belépés ingyenes, szeretettel várunk mindenkit!

Időpont: október 28., szombat 18-22 óra

Helyszín: Alfa Shelter Szerepjáték Klub, 1094, Márton utca 28.

Facebook esemény




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése