2014. szeptember 8., hétfő

Kiválasztott borítótervek

A borítótervező pályázatra 66 terv érkezett, köszönöm a sok ötletet, a sok érdekes koncepciót. Az alábbi képeknél éreztem úgy, hogy valami miatt illenének a regényhez, így el is küldöm őket Katona Ildinek, a kiadóvezetőnek.  Ha tetszik neki valamelyik koncepció, akkor ebből lesz a végleges borító elkészítve.
Lássuk a képeket! :)

 Kira Walker:


Kolozs Kitti

 Andó Mónika

 Hegedűs Máté tervei:

Krajcz Vivien tervei: 


Jankovics Réka terve:



 Én is hirdetek egy szerencsés nyertest, aki tiszteletpéldányt kap a regényemből, függetlenül attól, hogy a kiadó hogyan dönt, melyik tervet választja ki. Hegedűs Máté szemet ábrázoló képe nagyon megragadó volt, és nagyon érdekes koncepció is.
Máté, gratulálok! :)

A többieknek köszönöm a lelkes tervezést, jó látni, mennyi ötlet érkezett. :)





9 megjegyzés:

  1. Ezek a tervek tényleg nagyon szépek! :D Esetleg a KMK nem szeretné többféle borítóval is kiadni? Mert én nagyon örülnék neki. :)

    VálaszTörlés
  2. Igen, szerintem jó poén lenne. :) De azt hiszem, nem vevő rá a kiadó. :)
    onsai

    VálaszTörlés
  3. Nekem Kolozs Kitti és Hegedűs Máté második terve (nem a szemes) tetszik a legjobban. :) A többivel csak az a bajom, hogy egyik sem elég Lucy-s nekem. De azért nem rosszak. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem mind másképp képzeljük el a szereplőket. Nem véletlen, hogy nem írtam le őket pontosan, szerintem ennyi a szabadság kell. :)

      Törlés
  4. Krajcz Vivien tervei nagyon klasszak, főleg teszik, amelyiken a betűtípus sci-fisebb, nem pedig olyan cirkalmas. :) Jól működik benne a háttér is.

    VálaszTörlés
  5. Nekem Réka és Vivien terve tetszik a legjobban! Azok valahogy sokkal jobban mennének a regényhez. Remélem, a kiadó közülük fog majd választani! :DD
    Egyébként mikor derül ki, hogy melyik lesz a hivatalos borító?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kicsit várni kell rá, most mással foglalkozik a kiadóvezető. Ilyenkor nagyon feltorlódnak a munkák nála, már elindult az őszi hajtás. :)

      Törlés
  6. Juj! Kicsit megkésve igaz, de oww, annyira örülök, hogy bekerültem a kiválasztott borítótervek közé! *-* Köszönöm, igazi megtiszteltetés! :3 Az összes kiválasztott borító szép, nagyon-nagyon kíváncsi vagyok végül melyik öltözteti majd fel Lucy-t! :D

    VálaszTörlés