2015. november 13., péntek

Nahát, ebből mindjárt könyv lesz

Decemberben megjelenik az új regényem, az Apa, randizhatok egy lovaggal?,  és már javában tartanak a kiadóbeli háttérmunkák, sok lelkes kéz dolgozik azon, hogy ebből a virgonc betűhalmazból könyv legyen.
Az adatlap már felkerült a webboltba, most még borító nélkül, mert a műszaki tervező igazgat rajta. Meg lesz később cover reveal, ami olyan borítóleleplező izé, és amikor először láttam ilyet idehaza, ámuló bociszemekkel néztem, nahát, mik vannak! És most - hála a bloggereknek - úgy tűnik, a lovagos könyvemnél is lesz. :)
Találtam rajta egy olyan gombot, hogy Ezt kérem Karácsonyra, nem nagyon mertem nyomkodni, de azt hiszem, élelmes kamaszoknak, és béna férjekkel élőknek kiváló, mert lazán feldobja a Facebookra a könyv utáni vágyat, és lám, máris megkönnyítettük szeretteink életét. :P


Idén nem tudom, hogy a kiadó Elit Team könyvei közé kerül-e, ha igen, akkor sorszámozott kötetek is lesznek. A nyomdameleg könyvek egy ideig csak a kiadónál kaphatók, és a hivatalos nagykeres megjelenés később van. Nagy megtiszteltetés az íróknak az Elit Team címke, az olvasók is szeretik, de a decemberi könyveknél kissé katyvaszt okozott tavaly, mert pl a Lucy nem jutott el Karácsonyra a nagykerekbe. Szóval ha elites lesz, gyorsabb, ha a kiadótól rendelitek, vagy esetleg a Westendben vagy a Pólusban lévő Könyvmolyképzős boltokban veszitek meg, ott kapható majd a leghamarabb.

Persze a könyvbemutatón is be lehet szerezni 20% kedvezménnyel. Aki nem tud jönni a bemutatóra, megint lehet majd névre szóló dedikált könyvet kérni. A raktárosok alákörmöltetik velem, sőt még a dátumot is ötvenszer elmondják, nehogy amilyen béna vagyok, időutazós dedikálásokkal gazdagítsam a regényt.
A könyvbemutató időpontja hamarosan kikerül. Az elmúlt években mindig december közepén volt, valószínűleg most is ekkor lesz. Nem látszik, de idén tök ügyes voltam. Igaz, hogy megint a magyar írók közül utolsóként készültem el a szerkesztéssel (oké, kis kollektivista lelkem nem képes fókuszálni, míg a többieké nincs rendben), de a leadás két héttel korábban történt a tavalyihoz képest. Még pár év, és őszi könyvem lesznek, máris érzem a fejlődés előszelét... :D

Az könyv adatlapja amúgy már a moly.hu-ra is felkerült, hála az egyik olvasónak (köszi szépen, AnitaZoé!)

Tök izgalmas, hogy mindjárt kész a könyv :) Remélem, sokan várjátok.
A jövő héten majd játszani fogunk, figyeljétek a blogot, és a Fb oldalamat. :)

 




2 megjegyzés:

  1. Szuper! :) És alig került fel Molyra az adatlap, de már sokan kívánságlistára is tettük. :)

    VálaszTörlés
  2. Reménykedem benne, hogy nagy élmény lesz :D

    VálaszTörlés