2017. november 21., kedd

Nádasdy Ferenc Múzeum - nov. 25.

Izgalmas programra várunk mindenkit november 25-én 18 órától Sárváron. A Nádasdy Ferenc Múzeum gyönyörű dísztermében Okváth Anna különleges könyvbemutatója lesz. A bemutató után  interaktív beszélgetést tartok a tehetségről :)

A programból:
"Okváth Anna könyve a művészetről szól. A tehetségről. Arról a nem is apró pluszról, amit bizonyos közegek úgy határoznak meg mint megfoghatatlan, önmagában nem is létező fogalmat. (...)

Okváth Anna könyve három tételből áll össze egy egész történetté. A könyvbemutatóját is három tételből rakjuk össze. 

Allegro moderato – tárlat érzelemtől az értelemig, nyitott ajtókon át. 
Adagio – a szerzőnő és könyvének bemutatása rögtönzött kávéházunk minden járulékos hangulatával együtt (utóbbi hangulatelem(ek) tartalma meglepetés, ne, ne is kérdezzék mi ez, jöjjenek el és éljék át velünk együtt). 
Rondo – az irodalmi versforma ismétlődő motívuma, a karakterjegy, a refrén – ha úgy tetszik, melynek tartalmi kitöltője ezúttal meghívott előadónk, Varga Bea lesz, a Könyvmolyképző Kiadó vezető szerkesztője. 
Könyvbemutató kezdése 18 óra. Belépés díjtalan. 
Készüljenek kényelmes öltözékkel, elmélázó gondolatokkal és zeneszerető füllel. És indulás előtt már semmiképpen ne igyanak kávét! Hogy a süteményről már szót se ejtsünk… :)"


Fb esemény itt

Könyvbemutató korábban


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése