2021. július 17., szombat

Fanfic pályázat az On Sai-művekhez


 Sokan kértétek, hogy legyen újra fanfic pályázat, és amíg én békés magányomban írok, addig örömmel csökkentenétek a várakozást az ilyen izgalmas percekkel.

Vasárnap találkoztam a Galaktikus Fankub tagjaival, és felvetették a szuper ötletet, hogy ne csak novellát lehessen küldeni. Így aztán három kategóriában várjuk a műveket:

I. kategória - Novella

Szeretettel várok előzményeket, mellékszereplők életét, vagy akár crossover írásokat is, ahol kereszteztek világokat. Bármit, ami kapcsolódik bármelyik kötetemhez vagy novellához.

II. kategória - Képek

Bármilyen technikával készíthettek képeket. Lehet kézi rajz, festés, számítógépes rajzolás, csak legyen saját rajz.

III. kategória - Kreatív

Az első kettő már volt a korábbi években, de ez most újdonság. Lehet vers, dal, varrhattok táskát, ruhát, faraghattok kardot, agyagból mintázhattok szereplőket, dinnyéből harci jelenetet, vagyis bármi lehet, ami alkotótevékenység és nem fér bele az előző kettő kategóriába.

Ha tárgy, akkor ne azt küldjétek el, hanem fotózzátok le, és a képet kérném.

Határidő: 2021. augusztus 25.

Minden képet, írást az On Sai Facebook oldalra küldjetek üzenetben, és albumban megosztjuk, illetve a novellák felkerülnek az On Sai blogra. Írjátok meg, hogy mihez készült a mű, melyik történethez.

Küldhettek több alkotást is.

Minden kategóriának lesz egy nyertese, amit a GF szavaz meg. (Tehát három nyertesünk lesz.)

Nyeremény: 

egy általuk választott On Sai könyv + meglepi + csoki + könyvjelzőcsomag, és ha Pesten át tudják venni, akkor tali velem egy kávé mellett :) (Ha messze laktok, akkor postán érkezik.)

Minden kategóriában egy szerencsés alkotót is kisorsolunk, és ez a három ember könyvjelzőcsomagot, és egy kis meglepi apróságot nyer.


Jó játékot, jó alkotást! Szeretettel várjuk a műveket! :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése