2013. október 19., szombat

Tervezz borítót!

Itt van az ősz, a pucér fák, és a még pucérabb könyvek időszaka... :)
Ha kreatív vagy és még időd is akad, gyere tervezz borítót a Scar című regényemhez. Az előző könyveimhez is zseniális megoldások érkeztek. :)

A fülszöveg és a felkerült részletek elérhetőek ezen a linken. Arany pöttyösként jelenik meg, a Szivárgó sötétség sorozat kötete lesz.

A szereplőkről annyit érdemes tudni, hogy Scar vörös, hosszú hajú, zöld szemű lány, Artúrnak sötét haja, sötét szeme van és nagyon izmos a nagy gravitáció miatt. Don és Lucy vékony, magas, kopasz alakok, nagyon fehér bőrrel. A csókolózós képek nem igazán ide valók, bár vannak erős érzelmek, de ennél bonyolultabb a dolog. A vallási betűtípusok, jelképek stb előny, mert a sztori transzcendens, de csak finoman ezekkel. Lehet scifis háttér, és van benne pí, meg hiperkocka, bár nem tudom, hogy ez mennyire érdekes...

Szóval kalandra fel! Tervezzetek, legyetek kreatívok!  
A Facebook oldalamra kérem beküldeni a terveket. Ne feledjétek, jogtiszta képeket használjatok, amit meg tud venni a kiadó.
Vasárnap este kiválasztok egy nyertest, aki majd kap a könyvből dedikált példányt, és a kiadóba beküldöm a legjobb terveket, ők is választanak egy szuper borítót, ami majd a könyve kerül.

Határidő: október 27. vasárnap dél.

Jó tervezést! :)

(A fémbonsai csak dekoráció, mert olyanom volt, de a sztori nem japános. :))


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése