2020. április 22., szerda

Élő bejelentkezés szombaton

Itt a tavasz, itt a könyvfesztivál, amit ezrek vártak. Sajnos, a mostani helyzetben élő író-olvasó találkozásra nincs lehetőség, de azért a háttérben zajlik az élet :)

Szombaton reggel egy izgalmas játék veszi kezdetét az On Sai Facebbok falon, méghozzá Chester Intergalaktikus Sakkjátszmája. 
A Calderon és a Szivárgó sötétség sorozat mellékszereplői párharcot vívnak, hogy kiről szülessen a végén novella. Hm, vajon egy helyes szőke szamuráj nyer? Vagy épp Don köpenye? Ki tudja?
Minden nap reggel nyolckor kikerül egy páros, és éjfélig szavazhattok, hogy ki jusson tovább. A Galaktikus Fanklub vezeti a játékot, szeretettel várunk rá mindenkit :) 

Április 25-én, szombaton 15 órakor az On Sai Facebook falon élő bejelentkezést tartok a Virtuális Könyvfesztivál keretében.
Lehet előre is küldeni kérdéseket, és persze szeretettel várom élőben is. Szó esik majd arról, hogy állok a Vágymágusok folytatásával, milyen karanténban az élet, és minden másról, amit kérdeztek. Miután még sosem élőztem, így ígérem, rendkívül béna leszek, úgyhogy jól fogunk szórakozni :D

Május 1-ig még küldhettek a Vágymágus fanfic pályázatra írásokat. Nagyon izgalmas, hogyan látjátok a történetet. Szeretettel várom a novellákat :)

Mostanság két interjú készült velem, az egyik egy általános írói körkép az Álmok útján blogon.
A másik kifejezetten karanténos életképként a Young Adult Könyvklubban.

Az On Sai kötetek a Virtuális Könyvfesztivál alatt 27% kedvezménnyel kaphatók a kiadónál.

Vidám tavaszt és sok jó olvasnivalót mindenkinek :)



 

5 megjegyzés:

  1. Nem tudom, hogy hol lehet előre beküldeni kérdéseket, de nekem lenne egy. Remélem az is megfelel, ha itt teszem fel: Van valami oka, hogy miért nincsenek női barátságok ábrázolva a regényeidben? (Jobban kifejtett barátságok pl.: Artúr - Márk, Calderon - Frank, vagy épp Kósza - Táncos (esetleg Rianna (Roan képében) - Zahar))

    VálaszTörlés
  2. Most néztem a "sakktáblát", és felháborítóan kegyetlen volt tőled a párba állítás. Annyi érdekes karaktert alkottál meg, és ezek után azt várod, hogy döntsünk köztük?

    VálaszTörlés
  3. Kedves On Sai,
    Tervezed, hogy a Calderon sorozatot folytatod? Nagyon szerettem a karaktereket és jó lenne újra olvasni róluk.

    VálaszTörlés